Volledig scherm
© Unsplash

Hier kun je met Oud & Nieuw in Utrecht nog voor 15 euro (of minder) naar binnen

indebuurtNatuurlijk wil jij - omringd door vrienden, vuurwerk, champagne en oliebollen - het nieuwe jaar in knallen, maar als het even kan begin je 2019 niet platzak. Veel kroegen, cafés en clubs in Utrecht hanteren tijdens oud en nieuw behoorlijke entreeprijzen, maar er zijn gelukkig ook uitzonderingen. Op deze plekken in Utrecht betaal je €15,- of minder om binnen te komen.

New Years at Lebowski

‘A glorious evening filled with funky tunes’, zo omschrijven de mensen van Lebowski het oud en nieuw feestje van het café. Er is een grote dansvloer en de bovenverdieping wordt getransformeerd in een cocktailbar. Kaartjes kosten €12,50 per stuk en zijn alleen offline te koop, bij Lebowski zelf.

New Years at Lebowski, maandag 31 december van 23.00 tot 05.00 uur. 

Grand Café de Vrienden: New Years Eve

Bij Grand Café de Vrienden trappen ze het nieuwe jaar af met De Jongens van Je Weet Wel, de pianoband die al je verzoekjes live speelt. Een kaartje kost €15,-. Dat is inclusief een welkomsdrankje en een garderobemuntje. Leuke bonus: koop je vijf tickets, dan krijg je er een fles cava bij.

Grand Café de Vrienden: New Years Eve, maandag 31 december van 23.00 tot 05.00 uur. Tickets alleen online te koop. 

Oudejaarsfeest bij Bodytalk

Voor een tientje oud en nieuw vieren in een supergezellige, Utrechtse kroeg? Kan gewoon. Bij Bodytalk ben je op oudejaarsavond al vanaf 21.00 uur welkom. Tickets zijn alleen offline te koop bij Bodytalk.

Oudejaarsfeest Bodytalk, maandag 31 december van 21.00 tot 04.00 uur. 

NYE Party Double Trouble XXL

De Jans Bar & Swing- en Feestcafé ‘t Pakhuis slaan tijdens oud en nieuw de handen ineen voor een onvergetelijke avond. Verwacht de beste hits, heel veel gezelligheid, confettikanonnen en feestdj’s. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van beide cafés en kosten €10,- per stuk in de voorverkoop en €15,- op de avond zelf.

NYE Party Double Trouble XXL, maandag 31 december van 23.00 tot 05.00 uur.

Brandstof and Walden present: New Years Eve Full Moon Party

In Walden waan je je tijdens oud en nieuw in Thailand, want het café organiseert op 31 december een heuse Full Moon Party. Je drinkt er uit buckets, kunt je laten beschilderen in de felste neonkleuren en gaat er uit je dak op de hitjes van DJ Luc. Kaarten kosten €12,50 per stuk en zijn in de voorverkoop aan de bar van Walden te koop, of op de avond zelf aan de deur van het café.

Brandstof and Walden present: New Years Eve Full Moon Party, maandag 31 december van 22.00 tot 05.00 uur. 

Oud en nieuw bij café Averechts

Zijn er dan ook plekken waar je helemaal geen entree betaalt tijdens oud en nieuw in Utrecht? Zeker weten, want bij café Averrechts mag je gewoon gratis naar binnen. Om 22:00 uur tikt de band John’s Brother Dave af en vanaf middernacht draait DJ Zio Koseki tot in de kleine uurtjes. Sympathiek: iedere euro fooi wordt verdubbeld en gaat naar het goede doel.

Oud en nieuw bij café Averrechts, maandag 31 december van 21.30 tot 06.00 uur.

The Ultimate Latin New Years Eve bij Union Latin Lounge

Wil jij 2018 afsluiten met een steengoed feestje waarbij je je in een zomers oord waant, zónder dat je daarvoor het land - of zelfs maar de stad - uit moet? Kan gewoon! Bij Union Latin Lounge gaat tijdens oud en nieuw het dak eraf, helemaal in Miami-style. Tot 30 december kost een ticket €15,-, aan de deur betaal je €17,50.

The Ultimate Latin New Years Eve bij Union Latin Lounge, maandag 31 december van 22.00 tot 03.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht