Met de overhandiging van de eerste folder in Bungalowpark ’t Eeekhoornnest op woensdagmorgen, gaf wethouder Van Aalst officieel het startsein van de campagne.
Volledig scherm
Met de overhandiging van de eerste folder in Bungalowpark ’t Eeekhoornnest op woensdagmorgen, gaf wethouder Van Aalst officieel het startsein van de campagne. © RBT Heuvelrug en Vallei

Hier vind je ruimte: zo wil de Utrechtse Heuvelrug toeristen lokken met nieuwe campagne

De toeristische sector op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei Start met een campagne om toeristen naar de gebieden te lokken. De campagne ‘1,5 meter #opdeheuvelrug’ moet bewoners en bezoekers informeren over coronaproof activiteiten in het gebied.

 1. <br>Zeldzaam vogeltje bereidt zich op geheime plek op de Utrechtse Heuvelrug voor op vlucht van 10.000 kilometer
  Play
  PREMIUM
  video


  Zeldzaam vogeltje bereidt zich op geheime plek op de Utrechtse Heuvelrug voor op vlucht van 10.000 kilometer

  Het is het grootst bewaarde geheim van de Utrechtse Heuvelrug en omstreken. Ergens, vermoedelijk verscholen in een struikgewas op het Leersumse Veld, houdt zich een kleine, zevenkoppige vogelfamilie schuil. Het is voor het eerst in jaren dat de uiterst zeldzame Grauwe klauwieren zijn ‘gespot’ in het gebied - maar dat is ook vogelspotters niet ontgaan. En precies om díe reden is de locatie van de familie klauwier top secret.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht