Broer en zus Paul en Cocky Barendregt hebben samen met hun kinderen nieuw leven geblazen in het huidige Muze Hotel Utrecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Broer en zus Paul en Cocky Barendregt hebben samen met hun kinderen nieuw leven geblazen in het huidige Muze Hotel Utrecht. © Paul en Cocky Barendregt

Hoe broer en zus Paul (57) en Cocky (64) een vervallen Utrechts hotel opknapten tot een fris familiehotel (en zich lieten filmen)

Drie jaar geleden kochten Paul (57) en Cocky (64) Barendregt een verwaarloosd hotel aan de Tolsteegsingel in Utrecht. Broer en zus bliezen, samen met hun kinderen, nieuw leven in het hotel en maakten er een familieproject van: Muze Hotel Utrecht. ,,Als onze partners niet waren overleden, was dit nooit tot stand gekomen.’’

 1. Baasje van door vuurwerk gedode kater Sjef doet emotionele oproep: ‘Bij vlagen word ik zo verdrietig en boos’
  PREMIUM

  Baasje van door vuurwerk gedode kater Sjef doet emotionele oproep: ‘Bij vlagen word ik zo verdrietig en boos’

  ,,Soms sta ik koffie te maken en kijk ik naar het kattenluik. Dat zijn van die momenten die er echt inhakken. Bij vlagen ben ik zó boos en verdrietig.” Onherkenbaar deed het baasje van Sjef (3) dinsdagavond haar verhaal in Opsporing Verzocht. In november stak iemand een vuurpijl in zijn achterwerk. Sjef raakte zo zwaar gewond dat hij meteen door een dierenarts werd ingeslapen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Coronaregels in een studentenhuis van 22 man: 'We kunnen gelukkig met elkaar wat organiseren'
  Play

  Coronare­gels in een studenten­huis van 22 man: 'We kunnen gelukkig met elkaar wat organise­ren'

 2. Slachtoffer zwaargewond na botsing met vrachtwagen in Soest
  Play

  Slachtof­fer zwaarge­wond na botsing met vrachtwa­gen in Soest

Utrecht