Hoe ziet jouw werkplek eruit?
Volledig scherm
Hoe ziet jouw werkplek eruit? © AD

Hoe ziet jouw werkplek eruit? Laat het ons weten!

Veel mensen werken nu al voor de derde week thuis, terwijl hun kinderen ondertussen op de achtergrond hun schoolwerk doen. Hoe ziet dat eruit? Heb je een fijne werkplek? Wij zijn nieuwsgierig!

 1. ‘WOZ bezwaarbureautjes rieken naar oplichterij’
  lezersbrieven

  ‘WOZ bezwaarbu­reau­tjes rieken naar oplichte­rij’

  Met succes heb ik op het BGHU spreekuur van de gemeente De Bilt 43 duizend euro van mijn WOZ beschikking af gekregen. Nu ga ik 45 euro per jaar minder betalen. Dus de WOZ bezwaarbureautjes die adverteren met honderden euro’s korting op de WOZ beschikking (en waar zij zelf zo 600 euro voor opstrijken ) moeten al gauw 300.000 van de WOZ beschikking afkrijgen om aan hun belofte te kunnen voldoen.. Nu wil het geval dat de gemiddelde WOZ waarde per 1 januari 2022 315.000 euro was. Dus die WOZ bezwaarbureautjes claimen de WOZ waarde tot 15.000 euro te kunnen verminderen? Dat riekt naar oplichterij! Er is wel een voordeel als zij dat voor elkaar krijgen. De woningmarkt ligt dan weer voor iedereen open, want dan is niet iedereen even rijk maar wel even arm. Henk de Kroon De Bilt
  Utrecht
 2. Een zware ziekte krijgen, op wereldreis gaan en dan tóch zwanger: ‘Voor ons is Loa de kers op de taart’
  PREMIUM

  Een zware ziekte krijgen, op wereldreis gaan en dan tóch zwanger: ‘Voor ons is Loa de kers op de taart’

  De diagnose acute lymfatische leukemie zet het leven van Viora Rebergen (32) en haar vriend Joost (34) in 2016 op hun kop. Positief blijven, houdt hen al die jaren op de been. En ondanks dat het ouderschap in twijfel werd getrokken, zijn ze sinds een half jaar trotse ouders van Loa. ,,Ik ben mijn lichaam heel dankbaar en haar geboorte voelt alsof het altijd al zo had moeten zijn.”
  Utrecht

In samenwerking met indebuurt Utrecht