Voetbalsupporters volgen op een scherm de EK-wedstrijd tussen Nederland en Oekraïne in een café in België. Dat kan zondag ook weer in eigen land.
Volledig scherm
Voetbalsupporters volgen op een scherm de EK-wedstrijd tussen Nederland en Oekraïne in een café in België. Dat kan zondag ook weer in eigen land. © ANP

Hoera! Zondag Oranje kijken op grote schermen mag weer in Utrecht: zowel op het terras als binnen

Voetbalfans opgelet. Ook in Utrecht is het toegestaan om zondag op een scherm samen de wedstrijd van Oranje te bekijken. Dat mag zowel op een terras als binnen. Voor het eerst dit EK kunnen opgeluchte kroegeigenaren nu meeprofiteren van de Oranjekoorts. Maar sommigen houden hun schermloze avond bewust in ere.

  1. Daar was ‘de witte man’ weer, zag Jerry: ‘De verpersoonlijking van het kwaad’
    PREMIUM
    column

    Daar was ‘de witte man’ weer, zag Jerry: ‘De verpersoon­lij­king van het kwaad’

    En ja hoor, daar was-ie weer: de witte man. De verpersoonlijking van het kwaad. Ditmaal dook hij op in een hilarisch AD- interview met de Utrechtse hoogleraar genderstudies Rosemarie Buikema. Het vraaggesprek is feitelijk niet meer dan een serie warrige, ongesubstantieerde aannames. Een doodzonde in de wetenschap. Of dat iets zegt over de academische statuur van de genderstudies, durf ik niet te zeggen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht