Volledig scherm
© Pixabay

Hop hop hoera! Je kunt dit weekend naar Utrecht Tapt in het Julianapark

In de buurtFoodtrucks, livemuziek, spelletjes en héél veel verschillende bieren. Word jij blij van deze opsomming? Dan moet je dit weekend in het Julianapark zijn. Voor de tweede keer wordt daar festival Utrecht Tapt gehouden en dat belooft een heel fijn feestje te worden!

Vorig jaar werd het Utrechtse Julianapark voor de eerste keer omgetoverd tot een bier-, eet- en dansparadijs. De eerste editie van Utrecht Tapt was meteen helemaal uitverkocht en dus is het niet gek dat het festival dit jaar weer terugkeert. Zaterdag 14 en zondag 15 juli kun je weer genieten van al het goede dat het leven te bieden heeft: bier, eten en muziek.

Utrecht Tapt – de festivaleditie

Zaterdag 14 juli is het Julianapark alleen toegankelijk voor wie 18 jaar of ouder is. Van 13.00 tot 23.00 uur kun je helemaal los tijdens de festivaleditie van Utrecht Tapt. Er zijn nog maar een paar tickets à 12,50 euro beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen!

Utrecht Tapt – de familie-editie

Wie samen met zijn kroost naar Utrecht Tapt wil gaan, is welkom op zondag 15 juli. Op deze dag is het festival open voor alle leeftijden en zijn baby’s, kinderen en kinderwagens meer dan welkom. Het festival is op zondag van 13.00 tot 20.00 uur en een kaartje kost 10 euro. Tijdens de familie-editie is de toegang onder de 18 jaar gratis. Voor wie zondag de finale van het WK Voetbal wil zien: die wordt in het Julianapark op groot scherm vertoond!

Nog even handig om te weten: Utrecht Tapt is een pin-onlyfestival. Check voor de hele line-up het Facebookevent.

Dit artikel wordt je aangeboden door indebuurt Utrecht

Lees ook:
Geen WK, wel een feestje? Kom naar het FOX Sports & Eredivisie VoetbalFestival (gesponsord)

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen in Utrecht op indebuurt Utrecht.

Bekijk ook:
De leukste vacatures in Utrecht De beste aanbiedingen in Utrecht

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht