Staatssecretaris Mona Keijzer (links) is op bezoek bij Figi in Zeist en bespreekt de problemen in het theater met directeur Victoria Ruijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Staatssecretaris Mona Keijzer (links) is op bezoek bij Figi in Zeist en bespreekt de problemen in het theater met directeur Victoria Ruijs. © Mel Boas

Hotel Figi is in 100 jaar nog nooit dicht geweest, maar het familiebedrijf uit Zeist heeft het nu heel moeilijk

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken, CDA) bracht op haar tour door Nederland vandaag een werkbezoek aan theater- en hotelcomplex Figi in het hartje van Zeist. Voor directeur Victoria Ruijs een mooie kans om Keijzer nog eens te wijzen op de bijna uitzichtloze toekomst van haar bedrijf. De handel ligt door de crisis nagenoeg stil. 

  1. Deze twee amateurclubs speelden tóch competitie: ‘Misschien wel de laatste wedstrijd van het seizoen’
    PREMIUM

    Deze twee amateur­clubs speelden tóch competitie: ‘Misschien wel de laatste wedstrijd van het seizoen’

    DWSM en Kockengen hadden de mogelijkheid om hun inhaalduel te verplaatsen. Maar niets daarvan. Voetballen wilden beide vierdeklassers, in tegenstelling tot het gros van de clubs. DWSM zegevierde met 3-1. ,,We zijn allemaal oud, straks leggen ze de competitie stil en kunnen we nooit meer voetballen.” Reportage van de laatste wedstrijd van het jaar die ‘gewoon’ doorging.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht