Volledig scherm
© Emiel Muijderman

Hudson’s Bay gaat 21 maart open in Hoog Catharijne

De nieuwe winkel van Hudson’s Bay in Hoog Catharijne gaat op 21 maart open. Vanaf 10.00 uur kunnen klanten terecht bij de warenhuisketen.

Dat Hudson’s Bay naar Utrecht zou komen is al langer duidelijk, maar wannéér was lange tijd de vraag. Al sinds 2016 is er sprake van de komst, die in februari 2017 werd bevestigd.  

De opening wordt een groot festijn, laat Aniek Zweers namens het warenhuis weten. Hoe dat eruit gaat zien, wordt volgende week verder duidelijk. 

Hudson’s Bay betrekt de helft van het oude V&D-pand in Hoog Catharijne in Utrecht. Het warenhuis, luxer dan de V&D maar net iets onder de Bijenkorf, krijgt 16.869 vierkante meter ruimte voor kleren, schoenen, woonaccessoires en cosmetica.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfanaten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfana­ten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    In iedere bocht langs de route staan ze. Telefoons en cameraatjes in de aanslag, erachter een gefronst gezicht dat in opperste concentratie het ultieme beeld probeert te schieten. Wie denkt dat het een bijzondere bolide is waar ze op wachten zit er ver naast: het is de eerste, met publiek gevulde Tram 22, ofwel de Uithofijn. Tientallen geïnteresseerden konden vandaag gratis een ritje meerijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht