Huisje huren in het centrum van Utrecht? Dit zijn de vijf leukste paleisjes

Op zoek naar dat ene fijne huurhuisje in hartje Utrecht? Van de Oudegracht tot aan Oudkerkhof, er staan weer heel wat leuke paleisjes te huur. We hebben de leukste huurwoningen in de Utrechtse binnenstad op een rijtje gezet. Misschien zit hier iets voor je tussen!

1. Toplocatie aan de Oudegracht

Volledig scherm
© Funda

De twee bovenste verdiepingen van dit prachtige grachtenpand huren? Dat klinkt toch goed? Dat dachten wij ook! Dit appartement wordt gemeubileerd aangeboden, wat natuurlijk heel relaxt kan zijn. Een prachtig uitzicht over de Utrechtse skyline, een ligbad en fantastische locatie. En dat voor € 1.200,- per maand! Klein dingetje: de verhuurder geeft de voorkeur aan bewoning door één persoon.

Prijs: € 1.200,- per maand.
Woonoppervlakte: 90 m².
Bekijk hier meer foto's.

2. Appartement in een herenhuis

Volledig scherm
© Funda

Dit gemeubileerde én gerestaureerde appartement in een herenhuis ligt op een fantastische locatie. Je woont daar namelijk op drie keer struikelen van het Domplein en de Nieuwegracht, waardoor de eerste cafés en restaurants nooit ver weg zijn. Het appartement is klein, maar fijn! Het is een modern huis, maar door de bijzondere balkenstructuur vergeet je niet dat je in een eeuwenoud pand bent.

Prijs: € 1.195,- per maand.
Woonoppervlakte: 52 m².
Bekijk hier meer foto's.

3. Ruim plekje op fantastische locatie

Volledig scherm
© Funda

Wonen op één van de oudste bebouwde plekken in Utrecht? Dat kan in dit toffe appartement aan het Oudkerkhof. Het appartement is netjes afgewerkt en daardoor helemaal klaar om direct in te trekken. De hoge ramen zorgen voor veel licht en je kunt elke dag de Dom horen luiden... Wat een fijn plekje!

Prijs: € 1.700,- per maand.
Woonoppervlakte: 75 m².
Bekijk hier meer foto's.

Lees ook:

7 x tropische doe-dingen om in de vakantiesferen te komen (gesponsord)

4. Monumentaal pand aan de Oudegracht

Volledig scherm
© Funda

Op loopafstand van de Twijnstraat en Ledig Erf vind je dit mooie monumentale pand. In de rustige wijk Museumkwartier woon je heel relaxt. Het appartement is gemeubileerd én heeft een toegang tot de stadstuin, wat vrij uniek is in dit gedeelte van Utrecht. En hoe fijn is het om elke dag over de Oudegracht naar huis te kunnen fietsen?!

Prijs: € 1.350,- per maand.
Woonoppervlakte: 66 m².
Bekijk hier meer foto's.

5. Bijzonder appartement mét tuin

Volledig scherm
© Funda

Centraler krijg je het bijna niet. Dit bijzondere stulpje, ingeklemd tussen CS en de binnenstad, is echt een pareltje. Hoog plafond, openslaande deuren naar een ruime tuin, ligbad, twee slaapkamers, gigantische ramen en een moderne keuken... Wat wil je nog meer?! Een goede locatie? Dat is ook geregeld.

Prijs: € 1.695,- per maand.
Woonoppervlakte: 94 m².
Bekijk hier meer foto's.

Lees ook:

Als een god in… 4x waarom je deze zomer een bezoek aan Danel wil brengen (gesponsord)

Hallo meubelboulevard! Hier scoor op Tweede Pinksterdag een bank mét korting (gesponsord)

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen op de site van indebuurt Utrecht.

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht