Het nieuwe logo van FC Utrecht, het logo van T-Mobile (vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de club) en een grote foto van aanvoerder Willem Janssen op buitenzijde van Stadion Galgenwaard.
Volledig scherm
Het nieuwe logo van FC Utrecht, het logo van T-Mobile (vanaf dit jaar de hoofdsponsor van de club) en een grote foto van aanvoerder Willem Janssen op buitenzijde van Stadion Galgenwaard. © Angeliek de Jonge

Jarige FC Utrecht steekt gevel Galgenwaard in nieuw jasje

Stadion Galgenwaard is de afgelopen weken door FC Utrecht in een nieuw jas. De voorgevel is compleet vernieuwd, vanwege het 50-jarig bestaan van de club.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek
  Play

  Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek

 2. Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn
  Play

  Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn

Utrecht