Jesse leeft in reservetijd en streept zijn bucketlist af: hij gaat trouwen

VIDEOVijf kinderen, van wie drie met het Syndroom van Leigh, een ongeneeslijke progressieve spierziekte. Eén van de drie is inmiddels overleden. Het leven van Thea Olivier uit Beesd bestaat volledig uit de zorg voor haar twee andere zieke kinderen van wie ze onvermijdelijk te vroeg afscheid moet nemen. Zoon Jesse vertrekt in elk geval niet zonder één ding van zijn bucketlist te hebben gestreept: hij ging trouwen.

De 25-jarige Jesse Kegel leeft al negen jaar in extra tijd. De gemiddelde levensverwachting bij het Syndroom van Leigh is zestien jaar, zijn broer mocht de achttien net halen. Jesse heeft een bucketlist en met stip bovenaan stond een trouwpartij. Zorgboerderij De Witte Schuur in Culemborg, waar hij werkzaam is, bediende hem op zijn wenken en maakte er zaterdagmiddag een onvergetelijk feest van.

  1. Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

    De maat is vol voor veel Zeistenaren als het gaat om de verkeerschaos in het centrum. Ze demonstreren zaterdag. Ze lopen een tocht door Zeist, die begint bij De Klinker. Ook zal er op een later moment een petitie worden aangeboden aan de gemeente. Aanleiding voor de demonstraties zijn de vele files en omleidingen In het centrum. Een aantal straten zijn afgesloten voor autoverkeer en op meerdere plekken is de rijrichting omgedraaid, waardoor er chaos ontstaan.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht