Volledig scherm
Bezoekers op Festival De Beschaving in 2013 © Jelmer de Haas

Jett Rebel en Dotan komen naar Festival de Beschaving

Het trendy Festival deBeschaving in de Botanische Tuinen van Utrecht heeft komende zomer als headliners onder andere Jett Rebel, Dotan en My Baby. Ook internationale ontdekkingen als Fickle Friends, The Hackensaw Boys en Protection Patrol Pinkerton staan op zaterdag 2 juli op één van de drie podiums.

Daarnaast zijn er optredens van SKIP&DIE, De Likt en Blupaint en krijgen de nieuwste 3FM Serious Talents een eigen podium op het terrein van de Botanische Tuinen.  

Festival deBeschaving is een breed festival met muziek (pop, rock, hiphop of elektronische muziek), een creatief veldprogramma en live experimenten, waaraan bezoekers kunnen meedoen. In een circustent zijn de laatste wetenschappelijke inzichten te ontdekken. Festival deBeschaving wil zich hiermee onderscheiden als een ontdekkingsfestival.

De rest van de programmering wordt later bekendgemaakt. Festival deBeschaving vindt plaats van 12-23 uur in de Botanische Tuinen van het Utrecht Science Park op de Uithof. Meer informatie op de website. De kaartverkoop online start vandaag.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht