De politie in IJsselstein plukte zaterdagavond een automobilist van de A2 die met een vlag met de tekst: 'Jezus mijn verlosser’ rondreed.
Volledig scherm
De politie in IJsselstein plukte zaterdagavond een automobilist van de A2 die met een vlag met de tekst: 'Jezus mijn verlosser’ rondreed. © Politie IJsselstein

‘Jezus-fan’ rijdt met metershoge vlaggenmast op de A2 bij IJsselstein

De politie in IJsselstein heeft zaterdagavond een automobilist van de A2 geplukt die met een vlag met de tekst: ‘Jezus mijn verlosser’ rondreed. De vlag zat vast aan een metershoge mast die door het open dak stak. 

De agenten in IJsselstein ‘verbaasden’ zich tijdens een reguliere surveillance-ronde op de A2 over een oude Ford Fiësta. Rijdend over de rechterrijstrook voerden de inzittenden doodleuk een nogal opvallende vlag met het opschrift ‘Jezus mijn verlosser’. De vlag was bevestigd aan een soort mast die door een gat in het dak stak. 

Of de inzittenden een boete hebben gekregen, is niet bekend. ‘De casus zal door het Rijksdienst van Wegverkeer nader worden onderzocht op juistheid en wenselijkheid’, zo schrijft de politie op Facebook. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht