De mannen van coach Robin Pronk speelden gelijk bij FC Den Bosch.
Volledig scherm
De mannen van coach Robin Pronk speelden gelijk bij FC Den Bosch. © Ruud Voest

Jong FC Utrecht haalt punt bij FC Den Bosch

Jong FC Utrecht heeft in de Keuken Kampioen Divisie een knap gelijkspel behaald op bezoek bij FC Den Bosch. In stadion De Vliert eindigde het duel in 2-2.

De ploeg van trainer Robin Pronk kwam al vroeg op achterstand, toen Luuk Brouwers na tien minuten de score opende namens de Brabanders. Met een prima kopbal wist hij zijn ploeg op voorsprong te brengen. Via Nick Venema kwamen de Utrechtse bezoekers na een kleine tien minuten op gelijke hoogte: 1-1.

Na rust gingen beide ploegen voor de winst, en daar was Jong Utrecht heel dichtbij. Venema wist bijna zijn tweede te maken, maar de paal stond hem in de weg. Een paar minuten voor tijd leek het dan toch helemaal mis te gaan voor de Utrechtse beloften. Jort van der Sande bracht de Bosschenaren op voorsprong. De publiekslieveling kopte keurig de 2-1 binnen.

Een nederlaag leek onafwendbaar, maar in de blessuretijd wist Mitchell van Rooijen toch een punt te redden voor zijn ploeg. In de laatste seconden wist hij toch een punt te redden voor zijn ploeg. Ondanks het gelijke spel blijft Jong Utrecht onderaan staan in de Keuken Kampioen Divisie. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht