Kaasboer Freek Atema verlaat na meer dan dertig jaar de boerenmarkt in Utrecht. ,,Ik zal het contact met de klanten missen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Kaasboer Freek Atema verlaat na meer dan dertig jaar de boerenmarkt in Utrecht. ,,Ik zal het contact met de klanten missen.” © Angeliek de Jonge

Kaasboer Freek rijdt elke week 100 kilometer naar Utrecht voor de boerenmarkt, maar nu stopt hij

Eigenlijk had hij nog wel willen doorgaan, maar er is nu eenmaal een tijd van komen en van gaan. Het werk op de boerderij is zwaar en na meer dan dertig jaar is het welletjes. Kaasboer Freek Atema (71) uit het Gelderse Laren gaat stoppen met de verkoop van zijn biologische producten op de boerenmarkt in Utrecht. Komende vrijdag staat hij er voor het laatst.

 1. Hoe gaat het nu met volkszanger Pietje Tomassen (12), die de harten van Nederland veroverde in Hollands Got Talent?
  PREMIUM

  Hoe gaat het nu met volkszan­ger Pietje Tomassen (12), die de harten van Nederland veroverde in Hollands Got Talent?

  Zijn haar zat netjes, hij was grappig, gaf op iedere vraag een ad rem antwoord en hij bleek nog goed te kunnen zingen ook. Utrechter Pietje Tomassen (12) stal in 2019 niet alleen de harten van de juryleden van Holland’s Got Talent maar ook die van de kijkers. Hij schopte het destijds tot de finale, maar won de talentenjacht niet. Dat we ondanks dat toch wel van Pietje zouden blijven horen, stond buiten kijf.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. 'Urban' haken met Henny: 'De straat is van ons'
  Play

  'Urban' haken met Henny: 'De straat is van ons'

 2. In Amersfoort staat hét huis van de toekomst
  Play

  In Amersfoort staat hét huis van de toekomst

Utrecht