Volledig scherm
Een auto knalde op geparkeerde auto's in De Bilt. © 112mediautrecht

Kettingbotsing op Hessenweg De Bilt

Op de Hessenweg in De Bilt heeft een automobilist afgelopen nacht een flinke ravage aangericht. Door nog onbekende oorzaak reed de bestuurder van een personenwagen achterop een andere auto. 

De klap was zodanig hard dat de tweede auto weer op een andere geparkeerde auto botste. Niemand raakte gewond bij de kleine kettingbotsing. Om de berger de ruimte te geven de auto's af te slepen, is de Hessenweg korte tijd afgesloten geweest.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Utrecht en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Maandag 23 juli

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    De 26-jarige Jurjen H. hoort vandaag of hij schuldig is aan stalking, bedreiging en misbruik van persoonsgegevens zoals foto's. De officier van Justitie eiste twee weken geleden tijdens een strafzitting een jaar gedwongen opname in een psychiatrisch ziekenhuis, schadevergoeding aan slachtoffers en een contactverbod van drie jaar. Tegen H. is door vier slachtoffers in Utrecht aangifte gedaan van stalking en bedreiging. De verdachte stuurde volgverzoeken via Instagram, maakte tientallen accounts aan met bedreigende namen en zocht twee slachtoffers op. Een ander slachtoffer werd soms meer dan vijftig keer per dag gebeld. Volgens zijn advocaat heeft H. last van een psychotische stoornis en verloor hij daardoor de grip op de werkelijkheid.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht