Herfst is ook mist. Gisterochtend een mooie combinatie van mist met herfstkleuren in Rhenen. Een ideaal moment om een foto met mijn drone te maken, meldt Sander Peters.
Volledig scherm
Herfst is ook mist. Gisterochtend een mooie combinatie van mist met herfstkleuren in Rhenen. Een ideaal moment om een foto met mijn drone te maken, meldt Sander Peters. © Sander Peters

Kijk en geniet: dit zijn de mooiste herfstfoto’s uit regio Utrecht

Felgekleurde blaadjes hangen aan de bomen, paddenstoelen poppen uit de grond en de dagen worden korter: het is weer herfst en dus hét moment om de mooiste kiekjes van het jaar te maken.  Dit zijn de mooiste hefstfoto’s uit regio Utrecht. 

 1. Eenmaal binnen in winkelcentra zie je niet meer of je in Oslo, Vancouver óf Utrecht bent
  PREMIUM
  COLUMN

  Eenmaal binnen in winkelcen­tra zie je niet meer of je in Oslo, Vancouver óf Utrecht bent

  Alles verandert altijd. Er was maar één uitzondering op die regel en dat was winkelcentrum Bisonspoor in Maarssenbroek. De koperen relingen en het lage vierkantjes-systeemplafond bliezen mij altijd terug naar de jaren tachtig: naar een coronaloze wereld vol stickerboekjes, geurpennen, likschelpen, loloballen, Palomino paardjes en twee televisiezenders, waar altijd de waarheid werd gesproken. Het was een overzichtelijke wereld waarin nog niet iedereen zijn eigen kijk op de wereld met bijbehorend journaal had.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Lucas (19) viel bijna flauw bij audities voor The Voice
  Play

  Lucas (19) viel bijna flauw bij audities voor The Voice

 2. Samenvatting | PEC Zwolle - FC Utrecht
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | PEC Zwolle - FC Utrecht

  22 november

Utrecht