Kijktip! 3 x bekende vloggers die Utrecht verkennen

IndebuurtWij weten natuurlijk allang dat Utrecht de leukste stad van Nederland is. Maar er zijn mensen die de Domstad en al haar schoonheid en tradities nu pas ontdekken. Zo ook bekende vloggers. Op YouTube spotten wij drie leuke video’s die wij met jullie willen delen.

Kakhiel

Vorig jaar was Kakhiel in Utrecht en hij maakte daar een hilarische vlog van. Wil je even lachen? Check dan zeker bovenstaande video.

Tony Junior

Hij is de zoon van muzikant Toni Peroni, hij heeft een relatie met zangeres Maan, hij heeft als DJ Peroni flink wat hits op zijn naam staan én hij deed mee aan Expeditie Robinson. Over wie we het hebben? Over Tony Junior, natuurlijk! Twee jaar geleden plaatste Tony een vlog waarin hij ‘de beste broodjes van Utrecht’ gaat eten.

BeautyNezz

Volledig scherm
Tony Junior. © ANP

Misschien zegt BeautyNezz je niet zoveel, maar deze dame heeft meer dan 600.000 (!) volgers op haar YouTube kanaal. Joy won ook al verschillende prijzen, waaronder die voor Beste Vrouwelijke YouTuber. In 2016 ging Joy met vriendinnen shoppen in Utrecht en ze maakte daar - uiteraard - een vlog over.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht