Baldrick Buckle aan het werk op de Weeshuislaan in Zeist. De totale hoogte van zijn zandsculptuur wordt drie meter.
Volledig scherm
Baldrick Buckle aan het werk op de Weeshuislaan in Zeist. De totale hoogte van zijn zandsculptuur wordt drie meter. © Mel Boas/Boasphoto

Kunstenaar maakt in Zeist sculptuur van 13 ton bouwzand

Zandkunstenaar Baldrick Buckle heeft heel wat bekijks. Op de Weeshuislaan in Zeist maakt hij in opdracht van de gemeente een zandsculptuur met een verwijzing naar het Wereld Natuur Fonds, de Vogelbescherming en de KNVB, die hun hoofdkantoor in Zeist hebben.

 1. Niet stagiairs, maar werkgevers moeten dit jaar éxtra hun best doen bij speeddates ROC Midden Nederland

  Niet stagiairs, maar werkgevers moeten dit jaar éxtra hun best doen bij speeddates ROC Midden Nederland

  Ieder jaar organiseert ROC Midden Nederland in Nieuwegein speeddates voor horeca-studenten die op zoek zijn naar een stage. Woensdag is het weer zover, alleen zijn het niet de studenten die zich van hun beste kant moeten laten zien, maar de leerbedrijven. Met zo’n drieduizend openstaande horecavacatures in de provincie Utrecht hebben de studenten namelijk veel keuze. Vijf vragen hierover aan Joost Heeroma, woordvoerder van ROC Midden Nederland.
 2. Columnist Lisanne stopt er na 7 jaar mee: ‘Ik denk dat er vrij weinig is wat mensen nu níet van me weten’
  PREMIUM
  interview

  Columnist Lisanne stopt er na 7 jaar mee: ‘Ik denk dat er vrij weinig is wat mensen nu níet van me weten’

  Na ruim zeven jaar neemt Lisanne van Sadelhoff (33) afscheid als columnist van AD Utrechts Nieuwsblad. In zo’n vierhonderd columns deelde ze haar avonturen op de huizenmarkt, de komst van hond Leo, de ziekte en dood van haar moeder, haar liefdesperikelen en heel veel meer over haar leven in Utrecht. ,,Eigenlijk was het the full package Lisanne. Ik ben ook best wel een beetje ongegeneerd daarin.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht