Het trottoir rond appartementencomlex De Vredenburg aan het Vredenburg was wekenlang afgezet met hekken vanwege vallende stukken steen. Boven de ingangen van de fietsenstalling, Zara en Starbucks waren houten afdakjes geplaatst.
Volledig scherm
Het trottoir rond appartementencomlex De Vredenburg aan het Vredenburg was wekenlang afgezet met hekken vanwege vallende stukken steen. Boven de ingangen van de fietsenstalling, Zara en Starbucks waren houten afdakjes geplaatst. © Marnix Schmidt

Kust is veilig! Hekken weer weg bij gebouw Vredenburg dat afbrokkelde tijdens Unmute Us

Winkelend publiek en bewoners van appartementencomplex De Vredenburg kunnen weer opgelucht over straat. Nadat vorige maand plots brokstukken van de gevel van het gebouw naar beneden waren gevallen, is de constructie tijdelijk verstevigd. 

  1. Den Dolder is blij dat er geen zedendelinquenten meer komen: ‘Maar rustig zal het hier nooit worden’
    PREMIUM

    Den Dolder is blij dat er geen zedendelin­quen­ten meer komen: ‘Maar rustig zal het hier nooit worden’

    Natuurlijk zijn ze blij met het besluit van minister Dekker om geen zedendelinquenten meer te plaatsen in de forensische psychiatrische kliniek Fivoor in Den Dolder. Na de gruwelijke moord in 2017 op Anne Faber door Michael P., cliënt van Fivoor, streden de buurt en de gemeente Zeist voor een veiliger Den Dolder. ,,Dit is mooi, maar rustig zal het hier nooit worden”.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht