Volledig scherm
© Foto: ANP

Kwestie van omrijden: deze straten in Utrecht zijn de komende week afgesloten

IndebuurtVind jij het ook zo vervelend als je te laat komt omdat de weg weer openligt? Daar hoef je je de komende week niet druk om te maken. Wij zetten de plekken in Utrecht op een rij waar in de week van 20 tot en met 26 augustus werkzaamheden zijn. Dan weet je waar je om moet rijden!

Kanaalweg: er wordt een nieuwe warmteleiding gelegd bij de Kanaalweg in Utrecht en daarom is het gedeelte tussen de Koningin Wilhelminalaan en de Doctor M.A.T. Ellegenlaan tijdelijk afgesloten. De werkzaamheden duren tot en met 22 februari 2019 en het verkeer wordt omgeleid.

Meerndijk: vanwege werkzaamheden aan de nieuwe inrichting van de Meerndijk is het gedeelte tussen de Van Zuylenstraat en de Rijksstraatweg tot en met 31 augustus 2018 afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

Winkelcentrum de Gaard: er wordt gewerkt bij winkelcentrum de Gaard en daarom is de Eykmanlaan beperkt bereikbaar. De werkzaamheden duren nog tot november 2018.

Croeselaan: tussen de Van Zijstweg en het Westplein is de Croeselaan afgesloten voor verkeer. Bekijk hier een plattegrond van de huidige situatie.

Anne Frankplein en 5 Meiplein: er wordt een nieuwe busbaan aangelegd die door Kanaleneiland en Transwijk loopt. Bij het Anne Frankplein en het 5 Meiplein zijn daarom werkzaamheden die tot eind oktober 2018 duren. Houd rekening met ernstige verkeersoverlast en vertraging. Hier lees je er meer over.

Maliesingel: vanaf de Schoolstraat tot aan de Nachtegaalstraat is de Maliesingel afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt omgeleid en de werkzaamheden duren nog tot en met 15 oktober 2018.

Dit artikel wordt je aangeboden door indebuurt Utrecht

Lees ook:
Deze woonspecialisten maken van jouw huis een droomhuis (gesponsord)

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen in Utrecht op indebuurt Utrecht.

Bekijk ook:
De leukste vacatures in Utrecht
De beste aanbiedingen in Utrecht

indebuurt
  1. Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfanaten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfana­ten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    In iedere bocht langs de route staan ze. Telefoons en cameraatjes in de aanslag, erachter een gefronst gezicht dat in opperste concentratie het ultieme beeld probeert te schieten. Wie denkt dat het een bijzondere bolide is waar ze op wachten zit er ver naast: het is de eerste, met publiek gevulde Tram 22, ofwel de Uithofijn. Tientallen geïnteresseerden konden vandaag gratis een ritje meerijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht