Petra Wilbrink, Ralf Verbeek, Merel Verbeek (in het blauw) en Sara Verbeek (in het roze) maakten de film Het Geheim van de Drakensteen, te zien tijdens het eerste Filmfestival Houten.
Volledig scherm
Petra Wilbrink, Ralf Verbeek, Merel Verbeek (in het blauw) en Sara Verbeek (in het roze) maakten de film Het Geheim van de Drakensteen, te zien tijdens het eerste Filmfestival Houten. © Koen Laureij

Leerlingen sturen fimpjes in voor ‘vlogfestival’ in Houten

De impact en de omvang van het Nederlands Film Festival in Utrecht zal het niet direct hebben, maar het eerste Filmfestival Houten heeft wel dezelfde ingrediënten en uiteindelijk ook dezelfde ambitie: een paar dagen met elkaar op filmavontuur gaan. Houtense basisscholieren zijn druk aan het vloggen geweest. 

  1. A2 richting Utrecht gedeeltelijk open na ongeluk met vrachtwagen
    Update

    A2 richting Utrecht gedeelte­lijk open na ongeluk met vrachtwa­gen

    De A2 richting Utrecht is na een ongeluk bij knooppunt Everdingen weer gedeeltelijk open voor het verkeer naar Utrecht. Er zijn nog twee van de vier rijstroken afgesloten. De belangrijke verkeersader vanuit het zuiden richting Utrecht en Amsterdam was tot na het middaguur dicht na een ongeval met een vrachtwagen en een personenauto. De automobilist is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, meldt de politie. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht