Het nieuwe kapsel van Shanice van de Sanden.
Volledig scherm
Het nieuwe kapsel van Shanice van de Sanden. © ANP

Leeuwin Van de Sanden verruilt panterkapsel voor asblond haar

Oranje Leeuwin Shanice van de Sanden heeft afscheid genomen van haar veel besproken panter-kapsel. Vanavond betreedt de IJsselsteinse voetbalster het veld voor de wedstrijd tegen Japan met asblond haar.

Op Instagram postte Van de Sanden een foto waarop haar nieuwe kapsel te zien is. ,,Ready for the round of 16", schrijft ze. Het is niet haar nieuwe kapsel dat de aandacht van fans trekt, maar haar kleurrijke schoenen en sokken met het opschrift ‘proud’. ‘Gaaf die schoenen en sokken!’ en ‘Top sneakers’ zijn veel geplaatste reacties.

Het nieuwe kapsel van Van de Sanden is dit keer niet het werk van de Nieuwegeinse haarkunstenaar Hainie Thijm, maar daar maakt hij zich niet druk om. ,,Zelf ben ik natuurlijk niet in de gelegenheid om haar kapsel bij te werken, maar ik vind het leuk dat een andere kapper nu ook zijn talent kan laten zien. En we zullen zien of ze weer bij mij langskomt’’, grapt hij.

Dat de veelbesproken panterprint nu van haar hoofd is verdwenen, vindt Thijm helemaal niet erg. ,,Iedereen die haar een beetje kent, weet dat Shanice doet met haar haar wat ze wil. Ze heeft nooit hetzelfde kapsel.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht