Volledig scherm
© Twitter D66

Lintjes Veenendaal

Lid in de Orde van Oranje-Nassau:

G.A.M. Stotijn, sinds 1994 betrokken als vrijwilliger bij zorggroep Charim, locatie De Engelenburgh. Daar helpt hij in de bibliotheek, bezorgt de kranten bij de bewoners, helpt bewoners met hun boodschappen en zorgt voor de planten in de openbare ruimte. Sinds 2005 is hij voorzitter van de Regioraad Zuid Oost Utrecht, die belangen van cliënten in Veenendaal behartigt. Is sinds 2006 lid van de lokale cliëntenraad.

R.R.D. Akihary, is ruim 50 jaar vrijwillig kerkorganist bij de Geredja Indjili Maluku (GIM, de Moluks Evangelische Kerk) Bethanië in Lunteren. Werkte samen met anderen aan het Moluks kerkelijk liedboek. Gaf les aan mensen met een verstandelijke beperking bij de Stichting Nazorg Veenendaal. Geeft orgelles aan jongeren.

F.J. van ’t Veer, is jarenlang betrokken geweest als vrijwilliger bij IVN Veenendaal – Rhenen, was lid van de Milieu Werkgroep Veenendaal en is lid van de werkgroep Groene Blad en de website. Sinds de oprichting van het Hoogspan Platform - die hoogspanning uit woonkernen wil laten verdwijnen - is hij als vrijwilliger betrokken.

Mevrouw J. van der Linden–Wiggers, is sinds 1986 vrijwilliger bij IVN Veenendaal-Rhenen. Zij is coördinator Scholenwerkgroep en coördinator excursies. Sinds 1992 is zij vrijwilliger bij de Veenendaalse Tennis Club. Vanaf 2008 is zij lid van de Oecumenische Werkgroep Veenendaal namens de Petrakerk.

Mevrouw M. van Wakeren–van den Berg is sinds 2000 vrijwilliger bij de vrijdagmiddagactiviteit van Verpleeghuis De Meent van Zorggroep Charim. Daarnaast is zij betrokken bij de zangochtend. Ook begeleidt zij de peuterclub. Sinds 2015 is zij gastvrouw in het Alzheimercafé.

Mevrouw J. van Veldhuyzen–van de Waal, is sinds 1985 vrijwilliger bij Verpleeghuis De Meent, van Zorggroep Charim. Zij is actief bij de zangochtend en ondersteunt bij de vrijdagmiddagactiviteit. Naast de vaste taken ondersteunt zij bij speciale activiteiten die in De Meent georganiseerd worden.

J. Schoute, sinds 1991 vrijwilliger bij Verpleeghuis De Meent van Zorggroep Charim. Hij helpt bij de koffiecorner. Daarnaast was hij ondersteuner in het bedrijfsrestaurant van ziekenhuis De Gelderse Vallei, werkzaam bij de facilitaire dienst van Opella, Rustenburg in Wageningen. Sinds 2008 gastheer bij Opella Revalidatie en Herstel in Bennekom.

D. Cozijnsen was in de periode 1975 tot 1995 bestuurslid en voorzitter van het CHU in Renswoude. Daar heeft hij ook het fusieproces begeleid om van CHU, KVP en ARP het CDA te formeren. Was voorzitter van de Woningadviescommissie van de gemeente Renswoude. Sinds de oprichting in 1995 betrokken bij Stichting Buitenzorg. Sinds 2009 gemeenteraadslid voor het CDA en sinds 2014 voorzitter van de Commissie Toekomst van de Protestante Gemeente in Veenendaal.

C. G. Vink, in de periode van 1968 tot 1982 activiteitenbegeleider bij het Apostolisch Genootschap, later voorzitter van Biljartvereniging Veenendaal en (ook nu weer) voorzitter van het Biljartdistrict De Betuwe/Veenendaal. Was eerder voorzitter van voetbalvereniging Renswoude, sinds 1995 voorzitter van Biljartvereniging Vink, sinds 2014 districtshoofd voor de Hartstichting.

Mevrouw G.E. Beckerman–van den Bos, heeft vanaf 1964 tot 2008 meerdere bestuursfuncties vervuld bij de FNV Vrouwenbond afdeling Veenendaal. Ook was zij ruim 10 jaar collectant voor het Astma Fonds, het huidige Longfonds. Was in het verleden vrijwilliger bij Speeltuin ’t Hoorntje in Veenendaal en nam het initiatief ‘Veenendaal helpt Polen’. Sinds 1974 vrijwilliger bij VV Veenendaal en sinds 2014 bij het Rode Kruis afdeling Veenendaal.

M. van Manen–de Jong, sinds 2004 vrijwilliger bij het Rode Kruis afdeling Veenendaal in verschillende functies, zoals collectant, coördinator en bestuurslid. Was twee keer een periode bestuurslid bij Inner Wheel Veenendaal.

H.S. Helder, was voorzitter van voetbalvereniging DOVO en penningmeester en vice-voorzitter van het Ritmeester Veenzangers Mannenkoor en penningmeester van Kringloopcentrum ’t Veen. Sinds 1994 bestuurslid bij de Stichting Interkerkelijk Pastoraat onder Nederlanders in Zuid-Europa. Vanaf 2006 is hij lid van de Raad van Commissarissen van IW4 Beheer NV. Ook in bestuur van de Vereniging van Eigenaren in de Rembrandt Résidence en voorzitter van Rotary Ouderenafdeling Rhenen–Veenendaal.

H. A. F. Hermans, was decennialang actief als vrijwilliger bij FC Lienden en was onder meer bestuurslid en elftalbegeleider. Was actief voor het Vrijwilligers Netwerk Veenendaal en als verkeersregelaar bij evenementen. Vanaf 2009 is hij vrijwilliger bij Veens en biedt hulp aan mensen die het moeilijk vinden hun administratie op orde te krijgen en te houden.

J. Wolf, was in de periode 1977 tot 2010 vrijwilliger bij v.v. DOVO in verschillende functies waaronder die van secretaris en vice-voorzitter. Sinds 2010 is hij cursusleider bij de KNVB en hij heeft zich vanaf 2012 ingezet voor Stichting Hulp Informatie Punt.

S. G. W. van de Pol is sinds 1974 betrokken als vrijwilliger bij de Kerkenraad Hervormde gemeente. Hij heeft daar verschillende functies bekleed, waaronder die van notulist en ouderling. Sinds 1982 penningmeester van het Verjaardagsfonds van de Hervormde Gemeente Veenendaal. Ook is hij sinds 1978 actief lid van het Hervormd Gemengd Koor Con Amore in diverse functies. Sinds 2014 vrijwilliger bij de Snuffelshop.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht