Volledig scherm
Door het ongeval was de Hooft Graaflandstraat enige tijd afgesloten, het verkeer moest omrijden. © Michiel van Beers

Maaltijdbezorger gewond na botsing met auto en andere bezorgscooter

Een maaltijdbezorger van Domino’s Pizza is gisteravond gewond geraakt na een botsing met een auto en een andere maaltijdbezorger. Die laatste ging er, volgens omstanders, na het ongeluk vandoor.

Het ongeluk vond plaats op de Hooft Graaflandstraat in de Utrechtse wijk Hoograven. Bij een wegversmalling wilde de scooterrijder van Domino’s via het fietspad passeren en een tegemoetkomende auto reed over de rijbaan. Op dat moment zou een scooterrijder van Thuisbezorgd.nl hier nog snel tussendoor willen rijden, maar dat ging mis.

De bezorger van Domino’s kwam ten val tegen een paal en de auto aan en raakte gewond aan zijn been. Toen omstanders zich ontfermden over de gewond geraakte bezorger, ging de scooterrijder van Thuisbezorgd er ‘stilletjes’ vandoor, aldus een omstander.

De rijder van Domino’s is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De scooter en de auto zijn licht beschadigd geraakt.

De politie is op zoek naar de bestuurder van de Thuisbezorgdscooter en hoopt dat getuigen zich melden. Door het ongeval was de Hooft Graaflandstraat enige tijd afgesloten, het verkeer moest omrijden.

Up-to-date blijven van het laatste nieuws uit Utrecht en omgeving? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht