Volledig scherm
Met een ladder werd de man bevrijd. © Petershotnews.nl

Man belandt met slok op in de Vecht bij Loenen

Een man die vanochtend met zijn auto in de Vecht bij Loenen was beland, moest daar door de hulpdiensten worden uitgehaald. Hij bleek een slok op te hebben.

Rond 5.00 uur raakte de man van de weg. Hij wist droog te blijven door op de bijrijdersstoel te kruipen. In afwachting van de brandweer praatte de politie de man het dak van de auto op, waar hij een sigaretje rookte en het thuisfront belde.

Met een ladder haalden brandweerlieden de man naar de kant. Duikers zochten de omgeving van de auto uit voorzorg af, maar er werden niemand gevonden.

Ambulancepersoneel controleerde de man op onder andere verschijnselen van onderkoeling, maar hoefde niet mee. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor ademanalyse, waaruit moet blijken hoeveel de man te veel heeft gedronken.

  1. Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd
    PREMIUM
    indebuurt

    Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd

    Ooit had hij dure pakken, een Audi, een dik salaris en een goede managementfunctie. Maar dat alles hoort volgens Fred Smit (59) bij een vorig leven. Inmiddels is hij – na zelf een tijd dakloos te zijn geweest – eigenaar van stichting RECHTOP en helpt hij mensen zoals hij: daklozen die tussen wal en schip vallen qua regelgeving. Daarnaast geeft hij rondleidingen door Utrecht en laat hij mensen de stad door zijn ogen zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht