Volledig scherm
© Getty Images

Man van fiets beroofd na bedreiging met mes in Vleuten

Een 29-jarige man uit De Meern is gisteravond overvallen op de Zandweg in Utrecht. Onder bedreiging van een groot mes moest het slachtoffer zijn fiets en andere bezittingen afgeven.

De man fietste gisteravond om 23.30 uur op de fietsbrug van de Zandweg ter hoogte van de voetbalclub PVCV in Vleuten. Twee jongemannen versperden daar de weg. De man werd bedreigd met een groot mes en moest een aantal bezittingen aan de twee daders geven, inclusief zijn fiets. Na de beroving gingen beide daders er op de fiets van het slachtoffer vandoor in de richting van het centrum van De Meern.

Slank postuur

De politie is op zoek naar de daders en naar getuigen van de beroving. De mannelijke daders worden door de politie omschreven als jongemannen van ongeveer 18 tot 20 jaar oud, met beide een slank tot normaal postuur. De kleinste van de twee was zo’n 1.80 meter lang en beide daders droegen kleding met een capuchon. Een van de daders sprak het slachtoffer aan. Hij sprak Nederlands met een buitenlands accent.

De gestolen fiets van het slachtoffer is van het merk Pelikaan, is zwart, heeft witte banden en een rekje voorop met een ‘spin’.

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken
Schrijf je hier in!

Whatsapp WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip, foto of video? Stuur ze ons door op
06-52470104 of stuur een e-mail naar de redactie van AD Utrecht: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht