Volledig scherm
© ANP

McDrive Veenendaal opent deuren na verbouwing

Veenendalers die zin hebben in een Big Mac of Happy Meal hoeven niet langer in de auto te stappen naar Ede. De McDonald’s in Veenendaal heeft na een kleine drie weken verbouwen haar deuren weer geopend.

Met ‘deuren’ worden de deuren van de McDrive bedoeld. Door de maatregelen rondom het coronavirus blijft het restaurant langs de A12 tot in ieder geval 28 april gesloten.

Tot die tijd kan er afgehaald worden in de ‘contactloze McDrive’. McDonald’s laat hiernaast weten het menu tijdelijk aangepast te hebben tot enkel ‘klassiekers’. Ook is het ontbijt tijdelijk geschrapt. Deze aanpassingen moeten ervoor zorgen dat iedereen geholpen kan worden.

Geen uitzonderingen

Uitsluitend auto’s hebben toegang tot de McDrive. McDonald’s Veenendaal schrijft op Facebook dat er geen uitzonderingen meer gemaakt worden voor fietsers, scooters en voetgangers. ‘Dit wordt gedaan om de veiligheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen.’

De fastfoodketen vraagt mensen tevens drukke uren te vermijden door lunch of avondeten op een ander tijdstip dan normaal te halen.

Zodra het restaurant weer open mag, kunnen gasten hun hamburgers nuttigen in een compleet nieuw interieur. Ook is er een McCafé, waar koffie en gebak verkrijgbaar is.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht