Volledig scherm
De politie is vanmiddag een grote zoekactie gestart naar de 44 jarige Marloes Idzerda uit Amersfoort.Gezocht wordt er in het Monickenbos in Soest maar ook in het aangrenzende bos Birkhoven in Amersfoort.Haar Audi A4 is aangetroffen op de Oude Leusderweg in Soest.Er wordt gezocht met pelotons ME maar ook meerdere politiepaarden lopen in de bossen van Soest.Meer info vis https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2018/augustus/marloes-idzerda.html De politie is vanmiddag een grote zoekactie gestart naar de 44 jarige Marloes Idzerda uit Amersfoort. Gezocht wordt er in het Monickenbos in Soest maar ook in het aangrenzende bos Birkhoven in Amersfoort. Haar Audi A4 is aangetroffen op de Oude Leusderweg in Soest. Er wordt gezocht met pelotons ME maar ook meerdere politiepaarden lopen in de bossen van Soest. Meer info vis https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/vermiste-volwassenen/2018/augustus/marloes-idzerda.html © Caspar Huurdeman

ME zoekt vermiste Amersfoortse (44) bij Monnickenbosch

updateDe politie kamt met enkele tientallen leden van de mobiele eenheid (ME) de omgeving uit van chaletpark 't Monnickenbosch in Soest, op zoek naar de 44-jarige Marloes Idzerda uit Amersfoort.

Idzerda verdween twee dagen geleden. Zondagmiddag rond 15.30 verstuurde ze voor het laatst een appje met haar mobiele telefoon. Haar auto, een grijze Audi A4, werd teruggevonden op de Oude Leusderweg, vlakbij 't Monnickenbosch. Ongeruste familieleden schakelden vannacht de politie in. Die startte al direct een zoekactie, onder meer met behulp van honden.

Volgens een woordvoerder van de politie werden ook een helikopter en drones ingezet bij de zoektocht. De inzet van de mobiele eenheid is bedoeld om sneller een groter gebied te kunnen doorzoeken. De vrouw werd tot nu toe niet gevonden. De zoektocht gaat door totdat de duisternis invalt. Morgenochtend zal de zoektocht verdergaan.

Zorgen

Volgens de politiewoordvoerder zijn er zorgen over de toestand van de vrouw. Wat die zorgen precies inhouden kan de politie 'om redenen van privacy' niet zeggen.

De politie houdt ook rekening met het scenario dat de Amersfoortse elders in goede gezondheid verblijft. Daarom staat ze ook vermeld op de speciale website voor vermiste personen. De politie roept mensen op zich te melden als ze meer weten over de verblijfplaats van de vrouw.

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht

poll

Snorfietsers op de rijbaan...dat is vragen om ongelukken

Snorfietsers op de rijbaan...dat is vragen om ongelukken

  • Mee eens (83%)
  • Niet mee eens (17%)
2797 stemmen