Meisje (15) uit Maarssen vermist

De politie is op zoek naar de 15-jarige Mirte uit Maarssen. Ze is sinds gisteren vermist. Het meisje heeft medicijnen nodig die ze niet bij zich heeft.

Mirte is voor het laatst gezien op haar woonadres. Op het moment van haar vermissing droeg ze een blauwe, driekwart gewatteerde jas, een lichte spijkerbroek, lichte grijze schoenen met een bloemetjesmotief en mogelijk een lichtroze handtasje. Mirte heeft een piercing in haar rechter wenkbrauw. Ze is ongeveer 179 cm lang en heeft zwart haar. 

In het onderzoek naar haar vermissing bleek dat ze zondagavond rond 22.00 uur uitcheckte op station Den Haag Centraal. Daar is ze echter niet gezien. Ook staat ze niet op camerabeelden. Gisteren zou ze haar telefoon hebben aangezet in Breukelen, maar bekenden geven aan geen contact met haar te hebben gehad.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Donderdag 22 maart

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Maar liefst 65 leerlingen van het Oosterlicht College in Nieuwegein gaan op bezoek bij negen verschillende bedrijven in dezelfde stad. Dit vanwege een zogeheten 'bliksemstage'. De bedoeling van de bezoekjes, die een initiatief zijn van jongerenorganisatie JINC, is om de kennis over de arbeidsmarkt bij kinderen te vergroten. Daarnaast moet het makkelijk worden voor kinderen om een nieuwe vervolgopleiding te kiezen. De leerlingen steken de handen uit de mouwen en helpen waar het nodig is. Ze gaan werken bij verschillende soorten afdelingen en in verschillende bedrijfstakken.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht