Volledig scherm
© anp

Meisje met geweld beroofd van telefoon

Twee onbekende mannen hebben zondagavond in Utrecht een 16-jarig meisje met geweld beroofd van haar mobiele telefoon.

Het meisje liep over de brug bij de Europalaan vanaf Nieuwegein richting Utrecht toen er een scooter met daarop twee mannen langsreed. De bijrijder sprong van de scooter en eiste de telefoon van het meisje. Hierbij gaf hij haar een aantal stompen en trok aan haar haren.

Vervolgens sprong hij weer op de scooter. De twee gingen ervandoor richting Nieuwegein. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof ze niet meer aan.

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht