Volledig scherm
Het slootje waarin de motor belandde © Redactie 112mediautrecht

Motor belandt in water tussen Breukelen en Maarssen

Op het Zandpad tussen Breukelen en Maarssen is vanmiddag een motorrijder in een sloot terecht gekomen. Door onbekende oorzaak verloor de motorrijder de macht over het stuur. De bestuurder werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde omstreeks 15.50 uur. Naar verluid raakte de motor in de problemen en belandde in een klein slootje met riet. Opgeroepen ambulance’s hebben twee mensen ter controle naar het ziekenhuis gebracht; vermoedelijk zaten deze twee personen beide op de motor.

Een berger haalt het voertuig uit het slootje. Door deze bergingswerkzaamheden is de weg tijdelijk afgesloten. 

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Het proces tegen Gökmen Tanis, de man die op 18 maart van dit jaar vier mensen doodschoot in en rond een tram op het 24 Oktoberplein in Utrecht, gaat vandaag verder in de rechtbank Midden-Nederland. Daarbij zal hij zelf overigens niet aanwezig zijn, want dat weigert Tanis. Hij blijft in het Pieter Baancentrum, waar hij wordt onderzocht. Bij de zitting in juli werd Tanis nog wél verplicht om te verschijnen voor de rechtbank. Omdat dat gesprek met Tanis nu is gevoerd, liet de rechtbank eerder weten voor de komende zitting ‘geen aanleiding te zien’ om de verdachte te verplichten daarbij aanwezig te zijn.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht