Sean Klaiber signeert de beschilderde vleugel die geveild wordt voor het goede doel. Links de kunstenaar die de vleugel beschilderde.
Volledig scherm
Sean Klaiber signeert de beschilderde vleugel die geveild wordt voor het goede doel. Links de kunstenaar die de vleugel beschilderde. © Marnix Schmidt

Muziekliefhebbers opgelet: unieke én gesigneerde FC Utrecht-vleugel te koop

Een apart beeld in het Utrechtse voetbalstadion de Galgenwaard vanmiddag. Voor de verandering werd er met de handen gespeeld in plaats van met de voeten. Spelers van FC Utrecht signeerden een beschilderde vleugel voor het goede doel.

De Hilversumse kunstenaar Michel Poort heeft de unieke FC Utrecht-vleugel gemaakt. Op het muziekinstrument is een levensgroot logo van de club geschilderd.

Daarmee was de vleugel echter nog niet af. Staf en spelers van FC Utrecht hebben vanmiddag hun handtekening op het instrument gezet. Daarmee is de vleugel helemaal klaar om op 28 mei geveild te worden tijdens de derde editie van Gala voor het Kind. Het geld dat wordt opgebracht gaat naar drie verschillende goede doelen: FC Utrecht Maatschappelijk, IT4Kids en De Magische Speelgoedwinkel.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht