Nachtbrakers, opgelet! Deze Utrechtse kroegen zijn doordeweeks tot diep in de nacht open

In de buurtNiets voor jou, om 22.00 uur al op één oor liggen? Of ben je gewoon in een rebelse bui en heb je zin om de bloemetjes eens flink buiten te zetten op een doordeweekse avond? Kan gewoon! Deze Utrechtse kroegen zijn (bijna) de hele week tot minimaal 04.00 uur open. 

De Kneus

Volledig scherm
© Pexels.com

Het is een begrip onder Utrechtse studenten en dus mag je van café De Kneus ruime openingstijden verwachten. Bij deze kroeg aan de Nobelstraat kun je tot 05.00 uur lang doorzakken, ook op maandag tot en met woensdag.

Café Jaloezie

Volledig scherm
© Pexels.com

Ja hoor, ook bij café Jaloezie kun je doordeweeks tot heel laat de bloemetjes buiten zetten. Tot 04.00 uur om precies te zijn.

Grand Café De Vrienden

Volledig scherm
© Grand Cafe de Vrienden

We blijven even in de Nobelstraat, want daar vind je nóg zo’n topplek voor nachtbrakers. Bij Grand Café de Vrienden sluiten ze de deuren op zondag tot en met woensdag om 04.00 uur. De rest van de week gaan ze hier nog een uurtje langer door.

Café Otje

Volledig scherm
© Pexels.com

Net als in eerder genoemde kroegen zul je hier ongetwijfeld studenten tegenkomen op een doordeweekse avond, want Café Otje is een typische studentenkroeg. En dat betekent dat je er tot laat (of tot vroeg, het is maar hoe je het bekijkt) terecht kunt, want de kroeg sluit pas om 04.00 uur.

Chupitos

Volledig scherm
© Pexels.com

Kijk je hier op de drankenkaart, dan word je al duizelig van de hoeveelheid shotjes waar je uit kunt kiezen. Probeer vooral de ‘alien brain’, ‘drunken monkey’ of gitzwarte ‘macondo’. Feest tot in de late uurtjes gegarandeerd, want Chupitos sluit op dinsdag en woensdag om 04.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag tot 05.00 uur.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht