Ontwerper Nathan Roos heeft een ontwerp gemaakt voor 50 jaar FC Utrecht jubileum. Hij heeft het nu in een vlag vorm maar misschien wil Fc Utrecht er wel een jubileum shirt van maken.
Volledig scherm
Ontwerper Nathan Roos heeft een ontwerp gemaakt voor 50 jaar FC Utrecht jubileum. Hij heeft het nu in een vlag vorm maar misschien wil Fc Utrecht er wel een jubileum shirt van maken. © Foto Ruud Voest

Nieuw spelersshirt FC Utrecht: dit is waar en wanneer dat wordt onthuld

FC Utrecht organiseert woensdag 1 juli een talkshow die in het teken staat van het 50-jarige bestaan van de club. In de show, die gepresenteerd wordt door Kees Jansma, zal met diverse gasten vooruitgekeken en teruggeblikt worden.

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek
  Play

  Saméo (11) had kanker en zamelt nu geld in voor onderzoek

 2. Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn
  Play

  Omwonenden worden wakker door herrie van de Uithoflijn

Utrecht