Volledig scherm
Kevin Tulip in de Primark aan het Damrak in Amsterdam. © Dingena Mol

Nieuwe Primark in Hoog Catharijne opent woensdag, met DJ en glitterbar

Komende woensdag opent de Primark in Hoog Catharijne haar deuren. Vanaf 10.00 uur draait er een DJ, worden er polaroidfoto’s gemaakt en is er een glitterbar, waarbij de klanten als het ware 'geschminkt' worden met glitters.

De officiële opening wordt verricht door wethouder Klaas Verschuure (Economische Zaken) en Primark-directeur Benelux Kevin Tulip. Beiden geven een speech tijdens een besloten ceremonie, die om 08.30 begint. Aansluitend wordt om 10.00 uur het lint doorgeknipt en kan er gewinkeld worden.

Aanstaande zaterdag gaat Primark in de stad canvas Primark-tasjes uitdelen. In vier van die tasjes zit een golden ticket. Degenen die zo’n golden ticket vinden, kunnen woensdag al om 08.30 naar de speciale opening gaan, samen met een vriend of vriendin.

Het filiaal in Utrecht wordt de op één na grootste van Nederland. Er komen 72 paskamers en 53 kassa’s in de winkel van 6336 vierkante meter groot. Tulip kijkt uit naar de opening:,,Toen ik vier jaar geleden in Nederland kwam werken, had iedereen het al over Utrecht en dat we daarheen moesten komen.’’


Embed code

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

  1. Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfanaten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    Van heinde en ver in de rij voor de Uithoflijn: tramfana­ten halen hun hart op tijdens eerste echte rit

    In iedere bocht langs de route staan ze. Telefoons en cameraatjes in de aanslag, erachter een gefronst gezicht dat in opperste concentratie het ultieme beeld probeert te schieten. Wie denkt dat het een bijzondere bolide is waar ze op wachten zit er ver naast: het is de eerste, met publiek gevulde Tram 22, ofwel de Uithofijn. Tientallen geïnteresseerden konden vandaag gratis een ritje meerijden.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht