Terwijl op de achtergrond de tramhalte Hoog Zandveld in Nieuwegein in hoog tempo wordt gesloopt, verwijst een bord reizigers naar vervangend busvervoer.
Volledig scherm
PREMIUM
Terwijl op de achtergrond de tramhalte Hoog Zandveld in Nieuwegein in hoog tempo wordt gesloopt, verwijst een bord reizigers naar vervangend busvervoer. © AD

Nieuwegeiners balen als een stekker dat ze het nóg langer zonder sneltram moeten stellen

Inwoners van Nieuwegein en IJsselstein balen dat ze een maand langer zonder sneltram zitten en vrezen dat het nog veel langer kan gaan duren dan nu gepland. Het uitlopen van werkzaamheden aan de tram, in de zomer van 2012 tot in december, zijn velen nog niet vergeten.

  1. Boosheid bij Patries na onverwachte draai Corendon: ‘Mijn huwelijk in Turkije is verpest’
    PREMIUM

    Boosheid bij IJssel­stein­se Patries na onverwach­te draai Corendon: ‘Mijn huwelijk in Turkije is verpest’

    Een vrouw uit IJsselstein neemt een advocaat in de arm omdat haar huwelijksfeest geen doorgang kan vinden nu reisorganisatie Corendon de komende weken toch geen vluchten naar Turkije uitvoert. De 41-jarige Patries van der Pol wilde deze maand voor haar Turkse familie in Bodrum in het huwelijksbootje stappen met haar Sander, maar door een onverwachte draai van Corendon gaat dat feest gaat nu niet door. ,,We zijn echt woest.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht