De wandelroute dwars door het plaatsje Erichem.
Volledig scherm
De wandelroute dwars door het plaatsje Erichem. © William Hoogteyling

Nog even geduld en dan is het 150 kilometer lange Betuwepad helemaal af

Rivierenland is binnenkort een wandelattractie rijker. Het Betuwepad over 150 kilometer nadert haar voltooiing. ,,En het wordt in één woord prachtig. Dat is het nu al. Met enkele aantrekkelijke lusjes proberen we het nog net iets mooier te maken.”

 1. Utrecht is kweekvijver van talloze criminele organisaties: ‘Boven- en onderwereld vermengen zich’
  PREMIUM
  UPDATE

  Utrecht is kweekvij­ver van talloze criminele organisa­ties: ‘Boven- en onderwe­reld vermengen zich’

  Utrecht en de regio vormen voor criminele organisaties de ideale kweekvijver om jongeren te rekruteren voor hun illegale activiteiten. Dat concludeert de Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma, die een plan lanceert om de ‘ontwrichtende effecten’ van drugscriminaliteit tegen te gaan. ,,Het in de criminaliteit rollen van jongeren gebeurt subtiel, in eigen buurt of via school.’’
 2. Gevoelige klap in supermarktoorlog; Jumbo mag verder bouwen om garagebox van Gert van de Plus
  PREMIUM

  Gevoelige klap in supermarkt­oor­log; Jumbo mag verder bouwen om garagebox van Gert van de Plus

  Gert Smit heeft een gevoelige tik gekregen in de Bilthovense supermarktoorlog met Jumbo. De concurrent van Gerts eigen Plus-supermarkt mag door met de bouw van een nieuwe winkel aan de Neptunuslaan. De gemeente De Bilt veegt zowat alle bezwaren van Gert, die geen concurrent duldt, van tafel. Maar de garagebox van Gert, zijn belangrijkste wapen, blijft fier overeind staan. Middenin de nieuwe Jumbo. Daar verandert geen gemeente of rechter iets aan.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht