De prijswinnende wijnen van Oud London: op het etiket staan de namen van alle medewerkers die bij de totstandkoming betrokken waren.
Volledig scherm
PREMIUM
De prijswinnende wijnen van Oud London: op het etiket staan de namen van alle medewerkers die bij de totstandkoming betrokken waren. © Oud London

Opeens kwam het personeel van dit hotel in Zeist tot een prijswinnende wijn: ‘Blijkbaar toch verstand van’

Het zijn misschien geen professionele wijnmakers, de serveersters, obers, keukenmedewerkers en kantoormensen van hotel-restaurant Oud London in Zeist. Maar een goede smaak blijken ze samen wel te hebben. Het was hún rode wijn die er afgelopen weekend met een prestigieuze prijs vandoor ging. Hoe dat kon gebeuren? Manager Erik van Dijk vertelt er trots over.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht