Volledig scherm
Wegwerk aan de A2, hier bij knooppunt Holendrecht. Bewust vindt veel werk tijdens de zomervakantieperiode plaats, om mogelijk hinder te beperken. © ANP

Opnieuw vertraging op de A2 verwacht

Werkzaamheden op de A2 leveren komende weekeinde naar verwachting opnieuw vertraging op voor weggebruikers. Van vrijdag 19.00 uur tot maandag 05.00 uur zijn er werkzaamheden op de A2-parallelbaan tussen de Leidsche Rijntunnel en Maarssen. 

Richting Amsterdam zijn twee van de vijf rijstroken dicht. Het gereduceerde aantal rijstroken zorgt volgens wegbeheerder Rijkswaterstaat voor extra reistijd. Er staan omleidingen aangegeven.

Ook de twee weekeinden na komende vrijdag is het raak. Vanaf de hoofdrijbaan Leidsche Rijntunnel tot Maarssen begint vrijdag 2 augustus om 19.00 uur wegwerk dat tot maandag 5 augustus 05.00 uur duurt. Drie van de vijf rijstroken richting Amsterdam zijn gesloten.

Ten slotte wordt er een weekeinde gewerkt vanaf Maarssen tot de Leidsche Rijntunnel. Daar is het raak tussen vrijdag 9 augustus 19.00 uur en maandag 12 augustus 05.00 uur. Ook dan zijn drie van de vijf rijstroken dicht; dit keer richting Utrecht.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht