Aanleg van stadsverwarming onder het Westplein vorig jaar. Rekeningen zijn soms torenhoog en gebruikers zouden wat de Utrechtse PvdA betreft meer inzicht in hun verbruik moeten krijgen.
Volledig scherm
Aanleg van stadsverwarming onder het Westplein vorig jaar. Rekeningen zijn soms torenhoog en gebruikers zouden wat de Utrechtse PvdA betreft meer inzicht in hun verbruik moeten krijgen. © AD

Oproep om duidelijkheid nota's stadsverwarming

Het Utrechtse PvdA-raadslid Bülent Isik wil dat inzichtelijker wordt gemaakt hoe de kosten van stadsverwarming zijn opgebouwd. Hij doet de oproep voor een onderzoek hiernaar tijdens de raadsvergadering over drie weken, kondigt hij aan.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    12

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht