Aanleg van stadsverwarming onder het Westplein vorig jaar. Rekeningen zijn soms torenhoog en gebruikers zouden wat de Utrechtse PvdA betreft meer inzicht in hun verbruik moeten krijgen.
Volledig scherm
Aanleg van stadsverwarming onder het Westplein vorig jaar. Rekeningen zijn soms torenhoog en gebruikers zouden wat de Utrechtse PvdA betreft meer inzicht in hun verbruik moeten krijgen. © AD

Oproep om duidelijkheid nota's stadsverwarming

Het Utrechtse PvdA-raadslid Bülent Isik wil dat inzichtelijker wordt gemaakt hoe de kosten van stadsverwarming zijn opgebouwd. Hij doet de oproep voor een onderzoek hiernaar tijdens de raadsvergadering over drie weken, kondigt hij aan.

  1. Richard (51) terroriseerde zijn vier kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstellingsvermogen’
    PREMIUM

    Richard (51) terrori­seer­de zijn vier kinderen jarenlang: ‘Wat hij deed tart het voorstel­lings­ver­mo­gen’

    Het leven van de vier kinderen en de ex-vrouw van de 51-jarige Richard van T. uit Veenendaal moet ‘een hel zijn geweest’, aldus het Openbaar Ministerie. Zelfs als moeder met haar kinderen uit huis vlucht, durft ze niet te vertellen wat er zich al die jaren achter hun voordeur heeft afgespeeld. Jaren later staat de vader terecht voor verkrachting, mishandeling, vrijheidsberoving en ontucht.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht