Oud burgemeester Patrick van den Brink hanteert de dirigeerstok tijdens een repetitie van de plaatselijke fanfare, voor een lokale variant op het tv-programma Maestro.
Volledig scherm
PREMIUM
Oud burgemeester Patrick van den Brink hanteert de dirigeerstok tijdens een repetitie van de plaatselijke fanfare, voor een lokale variant op het tv-programma Maestro. © William Hoogteyling

Oud-burgemeester IJsselstein dirigent fanfare tijdens lokale editie Maestro: ‘Kans om jezelf tegen te komen’

,,In de raad moest ik zorgen dat mensen niet gelijktijdig gingen praten, nu moet ik ervoor zorgen dat iedereen gelijktijdig eindigt.” De IJsselsteinse oud-burgemeester Patrick van den Brink (2007-2014) ziet als gelegenheidsdirigent van harmonie Amicitia meteen al grote verschillen.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.