Orgelman Joop Budding.
Volledig scherm
PREMIUM
Orgelman Joop Budding. © Angeliek de Jonge

Ouderen dansen en zingen op de balkons als orgelman Joop (53) bij het verzorgingshuis staat: ‘Kippenvelmomenten’

Utrechts laatste orgelman Joop Budding (53) trekt tijdens de coronacris met zijn draaiorgel Het Buikie van het ene naar het andere verzorgingshuis in onze regio. Zijn optredens zorgen voor hartverwarmende taferelen. Bewoners staan zingend en dansend op de balkons en ook de mensen op straat zingen  vrolijk mee. ,,Je ziet de lach op de gezichten terugkomen. Ik word er zelf ook heel happy van’’, zegt Budding.

 1. Alexander ziet foto verongelukte bus in Utrecht op internet en denkt meteen: ‘Dat is pa’
  PREMIUM

  Alexander ziet foto verongeluk­te bus in Utrecht op internet en denkt meteen: ‘Dat is pa’

  Als Alexander zondagmiddag op sociale media een foto voorbij ziet komen van een verongelukte bus in Utrecht, weet hij het meteen zeker: ,,Dat is pa.” Zijn vriendin probeert hem nog gerust te stellen. ,,Ze zei: je weet niet of hij vandaag rijdt.” Maar als hij zijn moeder huilend aan de telefoon krijgt, wordt zijn vermoeden bevestigd. Het is zijn vader Cock (67) die achter het stuur van bus 28 onwel is geworden.
 2. FC De Bilt dicht bij stunt tegen koploper, Maarssen hard onderuit in topper: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  FC De Bilt dicht bij stunt tegen koploper, Maarssen hard onderuit in topper: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Tot de tweede minuut van de blessuretijd koerste eersteklasser FC De Bilt op een enorme stunt af tegen koploper Zuidvogels, maar toch volgde de gelijkmaker. Tweedeklasser Maarssen ging voor de tweede keer op rij onderuit. In de topper was BFC met 4-1 te sterk. Wat gebeurde er nog meer op de amateurvelden? Met dit overzicht ben je weer helemaal bij.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht