Taart vanwege tien jaar Ronald McDonald-huiskamer in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Rechts ouder Geraldine van Hell, links assistent-manager Kathelijn van Glabbeek. Midden Selma Otto, hoofd Klinische Zorg van het WKZ.
Volledig scherm
PREMIUM
Taart vanwege tien jaar Ronald McDonald-huiskamer in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Rechts ouder Geraldine van Hell, links assistent-manager Kathelijn van Glabbeek. Midden Selma Otto, hoofd Klinische Zorg van het WKZ. © Angeliek de Jonge

Ouders van zieke kinderen tanken bij in gezellige huiskamer in WKZ: ‘Hier even geen witte jassen’

Ze kennen haar als ‘de moeder van de zolder’, want daar zit Geraldine van Hell het vaakst. Liefst alleen. Even geen witte jassen en geen stethoscopen om zich heen. Even weg van de stress en de zorgen om een ernstig ziek kind. Een paar momenten lezen in een goed boek, een beetje netflixen of wat schrijven aan haar blog.

  1. Ze knagen alles kapot en verspreiden ziektes: zó houd je muizen en ratten buiten (en dat is niet met een kat)
    PREMIUM

    Ze knagen alles kapot en versprei­den ziektes: zó houd je muizen en ratten buiten (en dat is niet met een kat)

    Ze duiken steeds vaker op in huis: muizen en ratten. Plaagdierbestrijder John Zuurhout (64) pakt ze al veertig jaar aan, de laatste jaren met zijn bedrijf Accuraat Plaagdierbestrijding. ,,6 millimeter, een grotere opening heeft een muis niet nodig.’’ Maar wat kan je doen tegen muizen en ratten in huis? En jagen katten ze echt weg? John geeft antwoord op al onze prangende vragen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht