Het uitvak in de Gelredome is morgenavond volledig gevuld met FC Utrecht-fans.
Volledig scherm
Het uitvak in de Gelredome is morgenavond volledig gevuld met FC Utrecht-fans. © foto Twitter

Ov-staking: 1000 supporters van FC Utrecht uit voorzorg eerder naar Arnhem

De duizend supporters van FC Utrecht die hun club morgenavond steunen tegen Vitesse in de return van de finale om de play-offs, reizen eerder af naar Arnhem. Dit met het oog op te verwachten verkeersdrukte door de staking van het openbaar vervoer morgen in het hele land.  

Op de website laat FC Utrecht weten dat de vervoersregelingen voor Vitesse-uit zijn aangepast. Onder meer zijn de vertrektijden van de bussen vervroegd. Dat alles met het oog op de verkeersdrukte die morgenavond (dinsdag) wordt verwacht vanwege de landelijke staking in het openbaar vervoer.

De negen bussen rijden in twee clusters naar de Gelredome in Arnhem. De bussen 1 tot en met 5 vormen het eerste cluster. Instappen in die bussen kan vanaf 17.50 uur, het vertrek is om 18.20 uur. De bussen 6 tot en met 9 zijn cluster 2. Instappen in die bussen kan vanaf 18.15 uur en het vertrek is om 18.45 uur. De bussen vertrekken bij Stadion Galgenwaard.

Geloof

Hoewel FC Utrecht vrijdagavond in de Galgenwaard in het eerste finaleduel bleef steken op een 1-1 gelijkspel, is het geloof bij de supporters in een goede afloop nog groot. Alle duizend beschikbare kaarten voor het uitvak in de Gelredome waren binnen no-time uitverkocht. De winnaar van de finale bereikt de voorronde van het Europa League toernooi.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht