Volledig scherm
© Foto: indebuurt Utrecht

Papa’s en mama’s opgelet: Utrecht heeft sinds deze maand een kringloop voor kinderkleding

In de buurtLeuk hoor, kinderkleding. Maar drie keer knipperen met je ogen en je kroost is er alweer uitgegroeid, waardoor shoppen voor je kids een dure grap wordt. Stichting Kringloop de ARM, een van de grotere kringlooporganisaties in Utrecht, komt daarom met een kinderkringloop aan de Oudegracht.

,,Utrecht is de snelst groeiende stad van Nederland en daarmee ook een kinderrijke stad. Dat er nog geen kinderkringloop was, is eigenlijk best bijzonder’’, lezen we in het persbericht over de kinderkringloop. De nieuwe winkel is sinds 1 juni geopend en richt zich op kinderen in de leeftijd van nul tot en met acht jaar en naast kleding vind je hier speelgoed en spullen voor de kinderkamer.

 ,,We verkochten altijd al kinderspullen bij de ARM, maar die stonden tot voor kort gewoon tussen alle andere spullen’’, zegt Julia Scholten, werkzaam voor de kringloopketen. ,,Nu staat alles bij elkaar in één winkel en kun je meteen vinden wat je zoekt voor je kind of kinderkamer.’’

Pop-up?

De kinderkringloop is in eerste instantie een pop-upconcept, maar het is volgens de ARM nog niet duidelijk hoelang de winkel blijft. Als het een succes is, is het ook mogelijk dat de kringloop voorgoed openblijft.

Je vindt de kinderkringloop aan de Oudegracht nummer 253.

Lees ook: 

Home Made Market op 23 en 24 juni: een nieuwe locatie en verrassende stands (gesponsord) 

Hier bekijk je de leukste vacatures van Utrecht

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen op de site van indebuurt Utrecht

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht