Volledig scherm
© ad

Plotseling genezen? Op het nippertje gered..? Als u ook een wonder hebt meegemaakt, laat het ons dan weten

Gelooft u in wonderen? Heeft u zelf wel eens een wonder meegemaakt? Of kent u een verhaal van iemand uit uw naaste omgeving in Utrecht dat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat? Laat het ons weten!

Eind deze maand opent Museum Catharijneconvent in Utrecht de tentoonstelling Allemaal Wonderen, over de rol van wonderen in het leven van alledag. 

Als door een wonder

Duizenden mensen en misschien nog wel veel meer, ook in de stad en provincie Utrecht, hebben een groot of klein wonder ervaren. Als door een wonder kunnen doodzieke mensen genezen. Of herstellen mensen na een zwaar ongeluk. Of ervaren zij dat een beschermengel over hen waakt. Een voorspellende droom, een waarschuwende stem of een uitgekomen boodschap kunnen ervoor zorgen dat mensen het noodlot weten af te wenden.

Uw ervaring

Wat is uw wonder? Of heeft u iets meegemaakt dat u als een wonder beschouwt? En hoe belangrijk zijn wonderen in uw dagelijkse leven? Graag horen we uw ervaringsverhaal, zodat wij dat kunnen optekenen. Klik hier om het naar ons te appen, maar u kunt dat ook mailen naar un.stad@ad.nl of reageer op Facebook.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht