Volledig scherm
De ravage na de kettingbotsing was aanzienlijk. © Sem van der Wal

Politie en ambulance druk met twee kettingbotsingen tegelijkertijd

Een flinke ravage afgelopen nacht bij de Daalsetunnel in Utrecht. Daar klapten door nog onbekende oorzaak drie auto’s op elkaar. Rond 23.30 uur klapten de auto’s op elkaar. Even later ging het mis in Zeist.

Er werden meerdere ambulances opgeroepen voor de aanrijding in Utrecht. Ambulancepersoneel heeft inzittenden van de voertuigen gecontroleerd, maar het is onbekend of er ook slachtoffers naar het ziekenhuis zijn vervoerd.

De ravage was enorm. De Daalsetunnel richting Westplein was daarom enige tijd afgesloten voor alle verkeer. De oorzaak van de kettingbotsing is nog onbekend. De voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Zeist

Een paar minuten na de melding van de botsing bij de Daalsetunnel kreeg de politie ook een melding van een kettingbotsing in Zeist. Op de Utrechtseweg zouden daar vier auto’s op elkaar zijn gebotst. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de Jordanlaan. Twee personen zijn bij deze aanrijding gewond geraakt. Daarvan is er een per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Ook hier was de schade aanzienlijk.

Volledig scherm
Op de Utrechtseweg in Zeist zijn dinsdagavond vier auto’s op elkaar gebotst. © Sem van der Wal

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht