Volledig scherm
© ANP

Politie Utrecht is op zoek naar slachtoffer beroving

De Utrechtse politie is op zoek naar het slachtoffer van een beroving in de nacht van vrijdag op zaterdag, vlakbij de Daalsetunnel en de Van Sijpesteijntunnel.

Rond 03.00 uur die nacht zagen medewerkers van cameratoezicht dat er een beroving werd gepleegd bij de Van Sijpesteijntunnel. Drie jongens pakten iets uit de rugzak van een jongen op een OV-fiets, die ze even eerder hadden aangesproken. Daarna rende het drietal hard weg. 

Agenten  konden na een achtervolging deze drie jonge berovers (14 en 15 jaar uit Utrecht) aanhouden. Het slachtoffer werd echter niet meer aangetroffen door de politie. Hij heeft zich ook nog niet gemeld om aangifte te doen. De politie hoopt hem alsnog te vinden. Het gaat om een blanke jongen met donker haar. Hij droeg die nacht een lichte broek, een donkere jas en een grijskleurige rugzak, zo laat de politie weten.

Die nacht meldde zich wel een andere man die aangaf eveneens door een drietal te zijn beroofd. Dat gebeurde rond 02.30 uur vlak bij de Daalsetunnel. Rechercheurs onderzoeken of de aangehouden verdachten deze beroving hebben gepleegd.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht