Komen er windmolens langs de A28, zoals hier bij Houten?
Volledig scherm
Komen er windmolens langs de A28, zoals hier bij Houten? © William Hoogteyling

Politiek: vergadert De Bilt voor Jan met de korte achternaam over windmolens als er al een bod op tafel ligt?

Vergadert de gemeenteraad van De Bilt al maanden voor Jan met de korte achternaam over windmolens en zonneparken, terwijl er in het geheim al een bod ligt om de A28 tussen Utrecht en Amersfoort vol te zetten met windmolens en zonnevelden? 

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  23

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht